leaf logo

Nørre Aaby Velvære Klinik

founder
Heidi Hovmann Petersen

Om klinikken

Hjertelig velkommen til Nørre Aaby Velvære klinik.  Jeg har ejet klinikken i 10 år. Her arbejder jeg med dig i centrum. Jeg er sikker på du bliver så glad, for at komme her og nyde dine behandlinger, eller blive vejledet indenfor sundhed, hudpleje og velvære. Det betyder så meget for mig, at du som klient/kunde bliver rigtig godt behandlet. Jeg er meget detalje orienteret, troværdig og kompiatent i mine fagligheder. Jeg går meget ind for at, vi sammen finder den bedste vej for dig. Hvis du ønsker at, komme et sted hvor du med det samme kan mærke ro, indlevelse i dine udfordringer, så syntes jeg bestemt du skal prøve at komme og blive glædelig overrasket. Læs gerne med på Facebook under mine anbefalinger, på trust pilot, eller her på siden. Glæder mig til at vi ses. 

Klinikken tilbyder dig

 – Dybdegående massage inkl. Cupping terapi & Hot- Stone

– Helkropsmassage 

– Gravid massage

– Zoneterapi tryk behandlinger.

-Ansigtsbehandlinger.

-Ansigt / hovedbundsmassage

-Pedicure/ Fodpleje behandlinger inkl. fodmassage og zoneterapi.

-Kost vejledning i forløb og workshop.

-Vejleder med speciale i Sense.

-Kostvejledning i sund arbejdsplads.

– Pas på dig behandling

NYHED FÅ DINE ALOE VERA PRODUKTER NEMT TIL DØREN: BESTIL FOR 499.- OG JEG BETALER FRAGTEN 

LINK  TIL KØB LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Typer af behandlinger

Fysiurgisk dybdegående massage inkl. Cupping terapi og Hot – Stone
Denne type massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i vævet og muskulaturen ved hjælp af opvarmede lavasten, samt cupping metoder.
Jeg fokuserer på bevægeapparatet, og koncentrerer mig om at få muskler, sener og led til at fungere optimalt. Ved at øge blod gennemstrømningen i musklerne og derved hjælpe kroppens egen flow, får jeg ophobningerne væk fra, de pågældende områder. Hvis jeg mærker du har behovet for det løsner jeg også via, Zoneterapi tryk under foden. Det giver øget velvære, mindsker hovedpine, og får kroppen til at slappe af igen. 
– Husk lagen + 1 lille håndklæder. 
– Husk at drikke rigeligt med vand både før og efter behandlingen, så din krop kan udskille affaldsstofferne på en naturlig måde! 
( Jeg er en massør med fast tag, ved gravid massage bruger jeg andre teknikker. ) 
Kr. 350.- 45 min 
 Del- behandling af Feks. nakke – skulder, ben m.m
30 min 245.- 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helkropsmassage  

pas på dig 2 i en behandling

 
Helkropsmassage med skøn creme pleje
Ved denne massage kommer man hele vejen rundt om kroppen.  Det er en massage hvor jeg både arbejder i dybden, og arbejder med de belastede punkter. Det er en fantastisk massage.  Ansigtsmassage Inkl. cremer. Jeg bruger cupping, samt Hot- Stone på resten af kroppen.  Ønskes der mere fokus på evt. Fodmassage, med zoneterapi tryk, eller ansigtsmassage, siger du bare til, så retter jeg det til efter dit behov.
 90 min Kr. 699.-
Pas på dig behandling 
Vil du gerne nyde min Pas på dig behandling, som betyder 30 min dybdegående massage og  30 min ansigt/hovedbundsmassage som som virkelig får dig helt ned i gear.
60 min 469.-   

Ansigtshoveds massage med creme pleje

Ansigts- og hovedbundsmassage   
Ved at stimulere hovedbunden og ansigtet udløser din krop det naturlige Lykke hormon.
 Ved at øge velværen og fremme lykkefølelsen, kan det ofte afhjælpe stress, modvirke hovedpine, nedsætte eller fjerne spændinger i kæben samt dæmpe migræne i det massagen får nerverne til at slappe af. 
  60 min 469.- 
 
 
 

Fodmassage &
zoneTRYK

Fødderne har så meget brug for velvære og kærlighed.  Nyd en lækker kombinations behandling af skøn fodmassage, og zoneterapitryk, samt fod kur. Dine fødders velvære betyder lige så meget, som resten af kroppen. Lider du af spændingshovedpine, udfordringer omkring ryg, nakke, eller tarmene, så lad mig hjælpe dig med at give kroppen balance via fødderne.   
60 min 469.-
 
 

Pedicure/Pleje af føderne

Nyd en lækker Pleje af dine fødder.
De følger dig hele livet, og går mange kilometer hver år, så hvorfor ikke lade dem være sunde og lækre hele året.
Denne behandling byder på
Fod kur
 Varme klude.
Fjernelse af hård hud. 
Polering af negle, så de passer i længden.
Der renses omkring neglene.
Lækker lang fodmassage og zoneterapitryk. 
Creme pleje.
Super – food til neglene.
 Har du Feks. ligtorne kontakt da en Fodterapeut. 
70 min 450.-
 
 

Ansigtsbehandling

 Nyd en lækker ansigtsbehandling,  så dit ansigt bliver frisket op, renset og plejet i dybden. Din hud bliver nænsomt kigget efter, så din hud får den kærlighed den trænger til. 
Du kan glæde dig til min populær behandling.

– Dobbelt rens
– Peeling
– Maske efter din hudtype
– Dybderens
– Fod eller skuldernakke massage
– Toner
– Serum E vitaminer
– Ansigtsmassage med ansigtszoneterapi
– Øjne cremer
– Læbebalsam
– Afsluttende cremer.
– Ønsker du voks af hage, overlæbe øjnebryn kontakt da gerne klinikken. 
  70 min 480.- 
ansigts zone 1

Fra 1/4 kan du glæde dig til at nyde Japansk Liftning i klinikken.

Vil du høre mere om hvordan du kan sikre dig 3 behandinger Gratis værdi 1500.-

med Forever Marine Collagen og Japansk Liftning ? Ring for info 

29 67 65 72 

LÆS - SE VIDEO OMKRING VERDENS BEDSTE MARINE COLLAGEN

GS1g bw5
collagen3
collagen 1
tilfredhedsgaranti
collagen4
collagen 2
collagen9
collagen13

KONTAKT KLINIKKEN FOR KAMPANGE TILBUD PÅ COLLAGEN

forEVER LIVING PRODUKTER LIGE TIL DØREN. FÅ altid kunde rabat

Kontakt

mig 3